« Din bal
En blogg om allt inför din bal

Är det dags att göra en flytt?

Har du planer på att flytta? Kanske du redan har hittat en bra bostad som du ska flytta in i, eller så planerar du att leta efter en. Oavsett, så är det ju en del saker i samband med en flytt som ska ske. Dels måste du ju se till att ha hjälp med själva flytten av ditt bohag. Där kan du välja att hyra egen kärra samt fråga vänner och släkten om bärhjälp eller så anlitar du ett flyttföretag som gör hela jobbet. Efter flytten är klar, missa inte att det även ska göras en flyttstäd. En flyttstädning Luelå kan du få via en städfirma om du vill. 

Saker som måste göras

Innan själva flytten så måste du ju se till att packa alla dina saker. Det kan vara en god idé att börja med att rensa bland dina prylar. Onödigt att packa ner saker du ändå inte tänkt ha kvar. Köp fler kartonger än vad du tror du behöver, för de går alltid åt. Det går ofta även att hämta gratis lådor på mataffären. Du ska även flytta abonnemang, eller säga upp och teckna nya. En adressändring är även det något som måste göras.

Fixa flyttstädningen

Det allra sista i en flytt, det är ju att flyttstäda den gamla bostaden. Det är något som kan göras med hjälp av en städfirma, eller så tar du tag i det själv. Om du gör det själv, se då till att använda dig av en checkklista!

1 Nov 2020