« Din bal
En blogg om allt inför din bal

Se bra ut - och se bra ut!

Ja, jag vet! Värsta pappa-skämtet men det stämmer ju. Det går ju att se bra ut, och att se bra ut genom glasögonen. Man ser ut alltså... äsch, jag är så dålig på att förklara skämt. Men i alla fall. Det här med glasögon är känsligt för en del tjejer och när man vill vara extra snygg så tror en del att man bara MÅSTE ha kontaktlinser. Helt fel tycker jag. Det finns massor av snygga glasögon på nätet, som inte är jättedyra heller. vet manbara sin styrka så kan man besöka https://extraoptical.se/ och beställa hem. Smidigt som tusan, och snabbt går det också. 

De rear ofta också

Det är rätt bra på den sajten för även om de är billiga redan från början, och det på märkesglasögon också, så har de ofta rea. I stort sett hela december 2019, och hela januari 2020 så var det rea som gav upp till 50% på priserna. Har man då lite is i magen så kan man hålla koll och vänta på nästa rea, för den kommer att komma! 

Ska faktiskt passa på att beställa nu, innan januari är slut för det är ju dumt att låta bli när det är så billigt. Jag har spanat in ett par som är lite retrokänsla på. Som en mix mellan Dame Edna och min farmor när hon var ung, fast snyggare då. Jag hinner nog få med dem på rean om jag beställer idag. 

28 Jan 2020