« Din bal
En blogg om allt inför din bal

Satsa på rätt produkter inför balen

Inför balen är det ju en del att fixa med. Det ska vara rätt klänning, om man är tjej, rätt kavaj eller frack om man är kille. Sedan är det ju så, tjejer brukar ju gärna även vilja göra sig fina på en massa andra sätt. Det ska vara en särskild frisyr, rätt smink och så vidare. Mycket kan man göra själv hemma. En del anlitar frisörer eller någon som sminkar, men det kan du göra på egen hand, eller med hjälp av en vän. Satsa på att köpa en locktång till exempel för att göra dig fin i håret. Kanske du även vill bleka tänderna eller bli brun utan sol? Då gäller det att ha rätt produkter, gärna de som är bäst i test. På bästitest.org/halsa-skonhet så hittar du testar av olika saker inom skönhet och hälsa. 

Glöm inte borsta tänderna

Det är en mycket bra idé att borsta tänderna innan balen, eller ja, det är en god idé att göra varje dag. Det är inte fel att satsa på en bra tandborste. Det finns eltandborste bäst i test på nätet. För att ta del av hela testet hos bästitest.org kan du klicka här. Det är bra att ha en eltandborste just för att de borstar dina tänder på ett bra sätt.

Lukta gott

Inför balen är det även viktigt att lukta gott. Satsa på en parfym som du gillar och som passar dig. Hur en parfym doftar beror på dig, kan vara annorlunda mot hur den luktar i flaskan, så testa alltid en parfym innan du köper den. 

16 Jan 2019