« Din bal
En blogg om allt inför din bal

Gör dig fin inför balen

Det finns många sätt att göra sig fin på inför sin bal. Det är inte fel att köpa bra produkter från en wellnessmässa eller göra egna och använda sig av. Härliga badoljor, inpackningar, scrubs, ansiktsbehandlingar med mera. Det är ju så klart inte ett måste att göra allt detta inför en bal, om du inte vill. Men det är något många uppskattar att göra. Du kan kvällen före ta ett hett bad, med badolja, lägga en hårinpackning, en ansiktsmask, raka benen och göra dig redo för balen dagen efter.

Varför inte ett dagspa?

Om du inte vill hålla på och greja hemma med en massa såna här saker så finns det ju ett annat alternativ. Det är att gå till ett dagspa. Det är som ett spa, men där man bara är över dagen. Då kan du njuta av massage samt en massa andra bra behandlingar. Det som är bra med dessa är att det finns ofta massa skönhetsbehandlingar att välja mellan.

Glöm inte naglar och hår

Det är ju ofta så att när man ska gå på bal, så vill man även göra sig fin i håret samt ha snygga naglar. Därför kan du göra egen manikyr hemma, eller gå till en salong. En snygg frisyr kanske din kompis kan göra? Eller så går du till en frisör samma dag som balen är för att få det uppsatt på ett bra och snyggt sätt.

21 Sep 2018