« Din bal
En blogg om allt inför din bal

Resa efter balen

I samband med och efter studentbalen är det många som får resor i present. Sydamerika är givetvis ett mycket spännande resemål för en ung människa. I över 30 år har Inca Tours skräddarsytt äventyr och upptäcksresor till Sydamerika. Denna resebyrå har omatchad erfarenhet av färsgsprakande länder i en helt unik del av världen. Med Inca Tours kan du resa själv eller i grupp och resmål liksom de paketresor som erbjuds är flexibelt upplagda och går att anpassa efter individuella önskemål. Alla boendeval och resmål är npggrannt utvalda av personer som baserat valen på egna erfarenheter.

Så, är du sugen på att uppleva något nytt; något som kommer att finnas i din minnesbank för resten av livet, välj då Inca Tours för din Sydamerikatripp.

Resa Inkaleden

En mycket populär och omtyckt resa är den som går till Peru och Inkaleden. Det finns en anledning till varför resebyrån tagit namnet Inca Tours - trots att hela Sydamerika är fullt av fascinerande kultur och historia så har nog inget gjort så starkt intryck på sina upptäckare som Inkakulturen och dess kvarlämningar.

Det finns ingen vandringsled i världen som är så myomspunnen och spännade som Inkaleden. Man färdas över storslagna berg och undersköna dalar och målet i slutet av vandringen är Macchu Picchu som sällan behöver någon presentation. Ruinerna av den gamla inkastaden tar andan ur vem som helst.

Ta chansen till en oförglömlig resa

I denna artikel i Aftonbladet får vi följa med Johan Gunnarsson när han reser till Peru för att vandra längs inkaleden och om inte det får det att kittla i äventyrsnerven så har man nig ingen. Denna resa finns med på ett flertal människors drömlistor och det finns egentligen ingen anledning att inte resa iväg - man ångrar aldrig en resa som denna.

Vandringen är fyra dagar lång i Inca Tours regi och nedan följer några andra användbara fakta:

  • Bästa tiden för denna resa är april-november
  • Man måste boka minst 3 månader i förväg
  • Man blir deltagare i en internationell vandringsgrupp
  • Guiderna talar engelska
30 Oct 2015